Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

ontdek de krachtige Balance Loopbaanbegeleiding!

Vanuit mijn professionele bagage in de HR wereld, ben ik op zoek gegaan naar een manier om deze kennis in te zetten binnen mijn praktijk Balance en te gaan combineren met mijn coaching skills.
En het antwoord is: Loopbaanbegeleiding!
Ik koos bewust voor de perfecte partner waarmee ik dit kwalitatief kan aanbieden en waarmee ik ook op eenzelfde golflengte zit, en kwam uit bij NextStep coaching! Na een zeer boeiende en sterke opleiding, ben ik dan ook met trots gecertifieerd loopbaancoach!
Logo_vector_balance-01

Waarom Loopbaanbegeleiding?

  • Zit je met twijfels over jouw job of voelt het niet meer juist aan?
  • Ben je de voldoening kwijtgespeeld of voel je dagelijks frustraties?
  • Ben je fysiek niet meer ok?
  • Zoek je de job die echt bij je past maar weet je echt niet meer wat dit dan zou zijn?
  • Streef je naar een gezond life work balance?

Jij hebt er recht op als

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel
  • Je werkt als werknemer, zelfstandige of in het onderwijs of je bent tijdelijk economisch werkloos
  • Je hebt minimum 7 jaren werkervaring
  • Je volgde nog geen loopbaanbegeleiding in de voorbije 6 jaar
kevin-bhagat-zNRITe8NPqY-unsplash

Hoeveel kost het en hoe werkt het

Simpel: heb jij er recht op, dan betaal jij slechts 90€ voor 8 uren kwalitatieve loopbaancoaching (7 uren coaching tijdens het traject + 1 uur nazorg na het afronden van het traject) !
Je bestelt jouw eerste cheque op de VDAB website en betaalt 45€ voor 4 uren. Je betaalt online en ontvangt een pdf met de cheque erin, deze heb ik nodig om te kunnen starten! De 2de cheque bestel je later op identiek dezelfde manier en zo kan je het 2de pakket aan uren opnemen!

Ik ontvang je graag bij Balance

Voel je het al kriebelen? Maar weet je het nog niet zeker?
Twijfel niet, en bel me even op, je hebt sowieso recht op een gratis kennismakings- en infogesprek, waar we samen kunnen bespreken of je al dan niet het traject met mij inzet!
Sterke en interactieve oefeningen, zelfkennis en inzicht in jouw loopbaan, positieve sfeer en groei: dat is mijn loopbaanbelofte aan jou!
Balance-65-min

Dit ervaarden deze coachees tijdens hun loopbaangeluk-traject

AVDV, 51 jaar, kwam quasi overwerkt naar een infosessie, de tranen stonden dikwijls helemaal klaar als het over haar werksituatie ging, ze voelde zich overstelpt. Iedere sessie groeide ze verder tot rust en vertrouwen zicht terug installeerden: “Op 2 maanden tijd heb ik een andere en positieve blik gekregen. Er zijn verrassende zaken naar boven gekomen, punten die zoek waren, zijn door de positieve ingesteldheid en de herhaling van Els, omgevormd naar blijheid in mijn job!”

RL, 29 jaar belde mij op aanraden van zijn vriendin. Hij werkte al sinds altijd als zelfstandige in een familiezaak. Tijdens het traject werd het duidelijk dat hij hieruit wilde en vond hij ook de moed om dit aan te kaarten. “Els stelt je meteen op je gemak en zorgt tijdens de sessies voor nieuwe inzichten in jezelf. Ook al waren sommige oefeningen echt buiten mijn comfort zone, op het einde was ik echt verrast. Bij elke sessie was ik steeds meer overtuigd dat ik de juiste keuze maak en dat ik mezelf niets wijs maak!”

Lesley, 37 jaar, was al even thuis in burn-out. Tijdens het traject had zij de moed om zich echt intens te gaan verzorgen en om te gaan voor een zelfstandig project: “Ik voelde me niet meer goed in mijn vel door een slechte werk/privé balans. Door de vele gesprekken en oefeningen die we samen doorliepen, voel ik mij sterker en zelf zekerder dan ervoor. Ik ga nu bewust voor mijn toekomst en maak mijn geluk zelf!”

LDB, 54 jaar, was heel laag in gemoed en energie toen ze in traject kwam. Ze kwam na 30 jaren dienst in de banksector tot een goed akkoord om te stoppen en volgde haar passie en drijfveer, zij volgt nu een opleiding Nederlands voor anderstaligen en staat intussen op vervangingsopdrachten voor de gewone klas! “Door de oefeningen kwamen zowel mijn kwaliteiten als mijn valkuilen naar boven. Door terugkoppeling maakte Els me duidelijk dat deze inzichten je sterker maken naar toekomstige job keuzes toe! Ik weet nu weer wat ik wil en wat me energie geeft.”

Amélie, 32 jaar kwam na haar ontslag op loopbaanbegeleiding en ging na haar traject aan de slag op haar droomproject: “Els heeft me geholpen bij mijn project en heeft me geleerd hoe structuur te krijgen in mijn ideeën. Ik heb terug positieve energie om te groeien…”