Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Coaching

Als coach laat ik jou zowel als werknemer of als ondernemer, transformeren naar een hoger niveau van van professionele ontplooiing en geluk. Dit door jou de keuzes te laten maken die voor jou helemaal kloppen, die volledig in lijn zijn met jouw eigen ritme, passies, drijfveren en talenten. Door in jouw professioneel vuur te durven staan, krijg je meer mogelijkheden, keuzes, groei en rust!

Balance Coaching & Wellbeing_low-res • [Lion Eyes]-19

COACHING BIJ BALANCE

Groei naar de beste versie van jezelf...

CARRIERECOACHING

Loop je vast op terugkerende thema’s binnen jouw tewerkstelling? Voel je je niet vervuld door wat je neerzet binnen jouw carrière? Werk je je te pletter als ondernemer en is er weinig te voelen van een werk/privé balans? Wil je een missie voelen op professioneel vlak maar weet je niet waar beginnen? Boek jouw gratis kennismakingsgesprek in!

Wist je dat je een krachtig carrièrecoaching-traject mogelijks kan betalen met de loopbaancheques, waardoor je slechts 10€ per uur betaalt? Check zeker onze Loopbaanbegeleiding-pagina voor alle info en voorwaarden.

HET TALENTENKOMPAS

Zet jij jouw talenten in als werknemer of als ondernemer? Weet jij welke jouw talenten zijn om in jouw volle potentieel te staan? En hoe zet je jouw talenten zodanig in, dat je dagelijks het beste van jezelf kan neerzetten? Wat gebeurt er als je overdrijft in jouw talenten onder tijdsdruk?

Welke type jobs passen bij jou, op basis van jouw ware talenten? Of wil je jouw team en collega’s beter inzetten en begrijpen?  Dat alles, kom je te weten via het TALENTENKOMPAS.

  • we starten met een online vragenlijst, gewoon thuis in te vullen
  • je ontvangt  jouw talentenkompas in een handig geprint werkboek
  • we maken 2 afspraken van telkens 1,5 uur = 3 uur krachtige coaching met opdrachten voor beter inzicht in jouw talenten, valkuilen en hefboomvaardigheden! (dit kan live of online)

DIT volledige pakket komt op 350€ incl btw, ook mogelijk in meerdere schijven of op factuur.